SuomiEnglanti     Kukka-altaidemme hyvät ominaisuudet 

 Lisää kasvua        

Kaunis Kotimainen

 Pakkasen kestävä

Iskun kestävä

 Pinottava

 Kevyt

 

Mistä kaikki alkoi....

90-luvun alussa Erkki Lappi kehitteli mielessään kukka-allasta  jonka tulisi olla kestävä, kevyt, helppohoitoinen,kauniin näköinen ja kaiken lisäksi pakkasen kestävää materiaalia. Hän käytti apunaan eri puutarha-alan asiantuntijoiden näkemyksiä ja tietoutta. Eipä aikaakaan kun Ekin Muovin ensimmäiset pyöreät kukka-altaat (kuutamo) tupsahtivat maailmaan. Ensimmäisten joukossa olivat mm.Pieksämäen Vr:lle tehdyt kukka-altaat jotka ovat EDELLEEN hyvässä kunnossa ja kesäisin kaikkien silmien ilona. Altaat ovat kestäneet tuulet ja tuiskut jo lähes 30 vuotta !!  (kuvat alla)

  

Kukka-allas malleja on tullut lisää vuosien varrella ja hautomassa on vielä lisääkin ideoita, kunhan vain tässä ehditään, uutta tuodaan markkinoille kyllä tulevaisuudessa.

Tilaaminen ja toimitukset

Altaita valmistamme asiakkaille tilauksesta, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä kun mielii altaita kesän istutuksiin. Suurimmat ruuhka ajat ovat yleensä huhti-touko-kesäkuussa. Tilaukset käsitellään ruuhka aikoina yleensä tilausjärjestyksessä jotta jokainen saa altaansa kuten on toivonutkin. Kiireellisetkin tapaukset ovat kyllä hoituneet ruuhkista huolimatta, otattehan siis rohkeasti yhteyttä kun haluatte tehdä tilauksen. Kukka-altaat toimitetaan rahdilla, yleisimmin käytämme meidän Kiitolinjan sopimusta ja sitten laskutamme rahdin osuuden laskussa. Toki voimme käyttää asiakkaan omia rahti sopimuksia (Kiitolinja, Kaukokiito, Itella Logistics tai muu vastaava). Altaita ei voida toimittaa matkahuollossa tai postissa, koska ovat tilaa vieviä.

Tarjouspyynnöt, tiedustelut ja tilaukset mielellään sähköpostiin tatjaana.lappi@ekinmuovi.fi tai voitte myös soittaa Tatjaanalle.

Tilatessa muistattehan mainita täydelliset tiedot seuraavista:

* kukka-allas malli (mikä välipohja)  *kappalemäärä  * altaan väri/värit  * yhteyshenkilön tiedot  *toimitusosoite  * laskutusosoite  * mahdolliset viitetiedot

 

Asiakkaat

Eri puolilla Suomea Una-kukka-altaat ovat jatkaneet leviämistään. "Pölytys" kausi on ollutkin käynnissä jo lähes 30 vuotta ;0) Tyytyväisiä asiakkaita on kertynyt vuosien varrella satoja. Tyypillisin asiakas ottaa ensimmäisellä kerralla "kokeeksi" muutamia altaita ja olemme huomanneet että poikkeuksetta he tilaavat niitä jo heti seuraavana kesänä lisää. Monet puutarha alan ihmiset ovat myös levittäneet altaidemme tietoutta keskusteluissaan ja osaltaan myös sen ansiosta altaidemme tunnettuus on maassamme kasvanut huimasti. Kiitos kaikille jotka kertovat kokemuksiaan eteenpäin !

Mainostamme myös joka vuosi viheralan ammattilais lehdissä.

Asiakkainamme ovat sadat kaupungit, seurakunnat, yritykset sekä yksityiset henkilöt. Una-altaisiimme voi siis kesällä törmätä monessa paikkaa. Aidon Una-altaan tunnistaa altaan reunaan laitetuista pienistä kylteistä, aivan vanhimmista altaista nämä saattavat puuttua, mutta Una-altaiden muodot kyllä tunnistaa jo harjaantunut silmä. (kuva kyltistämme alla)

Tervetuloa kukka-allas asiakkaaksemme, on ilo palvella !